Edició 2017

Al nostre cinquè aniversari, el gegant Arrancapins ens va donar la benvinguda al barri que porta el seu nom. Manuel Garrido bé va saber representar-ho en el preciós cartell i nosaltres no paràvem de parlar d'ell a qualsevol que es quedava mirant-ho. Playground Art Center, una antiga fàbrica de fil, va acollir la sessió matinal. En Homoludicus, una tenda de jocs de taula, projectem curtmetratge relacionats d'alguna manera amb el joc. Marcos, del totalment especial Garatge de Calixto III, es va encarregar de gestionar les entrades i eixides de vehicles... i d'animalets (els que eixien en els curts que es van veure allí), i Sergio ens va preparar una sala amb al sorpresa d'un concert de Nanga Parbat en acabar la ruta de projeccions. Un dia completíssim!
cartell-la-ruta-mas-corta

Sessió Joc Fora

Jocs per als més xicotets, però també per als majors. Jocs de tot tipus. El principal és jugar.

On:
HomoLudicus és una tenda de jocs de taula per a tota la família, amb jocs per a totes les edats. Una gran experiència en el camp, i amb ànim d’ajudar al fet que la gent conega nous i divertits jocs de taula per a tots els públics.
(Carrer del Doctor Sanchis Sivera, 21)

Web
Facebook


Sessió Musiqueta

Dedicada a un altre gran ART, la música. Música popular, folklòrica o la més local tenen buit ací.

On:
La Llimera, l’espai contracultural que va nàixer en 2013 torna a la seua activitat després d’un període d’aturada forçada. El projecte comença una etapa nova reinventant-se amb altres cares i amb un nou nom, Espai Llimera, però amb la intenció de continuar amb la mateixa filosofia marcada en l’anterior fase.
(Carrer de Timoneda, 6)

 

Programació extra (Castelló & Alacant)