Edició 2016

2016 va ser l’any de Benimaclet i el barri ens va abrigallar com si fórem d’allí. Julia de Benimaclet Entra ens va tirar una mà amb els locals, la difusió i ens va fer unes fotos molt molt chules. Alejandro Portaz va presentar l’esdeveniment, i els locals amb els quals expliquem es van bolcar en la nostra proposta. Al matí La Pina Submarina, un espai on es prenen als xiquets molt de debò; en la segona sessió Julio i Javier, ens van prestar la seua preciosa llibreria; a les 19h en Talk English Association, vam tindre una sessió bilingüe; i l’última sessió, dedicada a la immigració, Santi ens va ajudar posant tantes cadires que no sabíem que cabrien.

Sessió Confessions

Sessió dedicada a aquells moments d'una història d'amor, en els quals algun o alguna pronuncia la delicada frase "Hem de parlar". Serà el millor moment per a fer-ho?

On: Carrer de Benicolet, 2 Llibreria especialitzada en il·lustració. Som un punt de trobada per a aquells que gaudeixen amb la il·lustració, per als quals la descobriràn i per als qui anhelen històries en la seua rutina.
Web
Facebook

Sessió W@nder Men

Quatre històries en les quals el protagonista masculí s'enfronta a un punt d'inflexió en la seua vida

On: C/ Reverendo Rafael Tramoyeres 10 TALK és una associació que parteix de la necessitat de generar una xarxa social en la qual ens retroalimentem uns a uns altres a través de l'intercanvi de coneixements, sent el nostre objectiu principal aprendre una llengua, l'anglès.
Web
Facebook

Sessió Espills

Sessió que intenta reflexionar sobre l'existència de les fronteres i les implicacions que té açò per a les persones

On: C/ Leonor Jovani, 12 En 2004, la companyia de dansa contemporània "La Coja Dansa" cercava un lloc on assajar, va sorgir "A Contar Mentiras". Comencem amb les classes, i la nostra originalitat, la nostra frescor, el nostre aire alternatiu, ens van ajudar a guanyar-nos la simpatia dels alumnes.
Web

Programació extra (Castelló & Alcant)