Les tres llibreries que formen la ruta d’enguany

Tres llibreries de València estaran projectant des de la seua hora d’obertura a tancament la sessió de curtmetratges que hem seleccionat. Així, siga l’hora que siga i siga la llibreria que trieu, no us perdreu el plaer de veure curts envoltats de llibres a  Llibreria La Primera que es suma al circuit de locals de La Ruta Más Corta.
Aquesta llibreria d’autor situada en el Barri del Carmen, que més que una botiga es concep com un espai cultural, va obrir les seues portes en 2020 i ja és part imprescindible dels amants de la literatura i de la cultura del barri. De fet, estan duent a terme ara uns tallers sobre cinema que estan tenint molt èxit!
? Carrer Guillem de Castro, 106

Bangarang és una llibreria independent impulsada per apassionats dels còmics i els llibres. Va nàixer al novembre de 2019 amb la intenció d’oferir un espai dedicat al còmic americà, europeu i independent, així com a una xicoteta selecció personal de narrativa i assaig.
? Carrer Historiador Diago, 9

Llibreria Bartleby és la tercera (i última) llibreria que entra en la nostra ruta! Ja sabeu que per motius sanitaris hem de reduir activitats i locals, però no perdem ni un mínim de qualitat! Bartleby, un any més, estarà projectant en bucle la sessió «Cossos especials», formada per 6 curtmetratges, des que òbriga fins que tanque les seues portes els dies ??  ?? ?? març ?
? Carrer Cadiz, 50