LRMC fa parada en el Botànic, posant el focus en la crisi climàtica

Entrada al Jardin Botanico (Valencia)

La Ruta Más Corta, celebra enguany la seua setena edició, recuperant així la seua data original, el 21 de Desembre. El festival itinerant tria per a aquesta edició el barri Botànic, l’entorn perfecte per a reflexionar sobre la crisi climàtica.

Com ha sigut habitual en les anteriors edicions, el festival es divideix en tres sessions que es projectaran en un local i hora diferent, amb l’objectiu de crear un itinerari pel barri.

La segona d’elles, a les 18.00 tindrà lloc la sessió temàtica ‘Estem Verds’. Al Jardí Botànic (C/Quart, 80) de la Universitat de València reflexionarem sobre la crisi climàtica amb curtmetratges valencians molt diversos com ‘The Fourth Kingdom’ d’Adán Aliaga i Alex Lora, ‘Orgánico’, Jaume Quiles o ‘Tú no eres el más fuerte’ d’Emilio Yebra.
La sala Hort de Tramoieres acollirà la nostra pantalla de projecció perquè puguem visionar aquests curts envoltats de fauna, com els personatges del cartell d’enguany.