Edició 2017

Al nostre cinquè aniversari, el gegant Arrancapins ens va donar la benvinguda al barri que porta el seu nom. Manuel Garrido bé va saber representar-ho en el preciós cartell i nosaltres no paràvem de parlar d'ell a qualsevol que es quedava mirant-ho. Playground Art Center, una antiga fàbrica de fil, va acollir la sessió matinal. En Homoludicus, una tenda de jocs de taula, projectem curtmetratge relacionats d'alguna manera amb el joc. Marcos, del totalment especial Garatge de Calixto III, es va encarregar de gestionar les entrades i eixides de vehicles... i d'animalets (els que eixien en els curts que es van veure allí), i Sergio ens va preparar una sala amb al sorpresa d'un concert de Nanga Parbat en acabar la ruta de projeccions. Un dia completíssim!
cartell-la-ruta-mas-corta

Sessió Joc Fora

Jocs per als més xicotets, però també per als majors. Jocs de tot tipus. El principal és jugar. (Carrer del Doctor Sanchis Sivera, 21)


Sessió Animal!

Sessió de curtmetratges amb animals com a protagonistes. Mascotes, animals salvatges o animals que s'ensopeguen amb la mà de l'home. (Carrer de Calixt III, 35)

Sessió Musiqueta

L'última sessió de 2017 la dediquem a un altre gran ART, la música. Música popular, folklòrica o la més local tenen buit ací. A més acabarem la sessió amb un concert de la banda valenciana Nanga Parbat com a fi de festa. (Carrer de Timoneda, 6)

Programació extra (Castelló & Alacant)

Sessió Castelló 2017

Selecció especial de curtmetratges per a la ciutat de Castelló (c/ Conde Pestagua, 47)