El festival itinerant La Ruta Más Corta, es queda a casa

fb-la-ruta-mas-corta

El festival La Ruta Más Corta, ofereix una selecció de curtmetratges disponibles online per a fer més llevadera aquesta quarantena, alhora que convida a reflexionar sobre la societat i les nostres relacions amb les altres persones.

En aquesta selecció es poden trobar curtmetratges que han sigut projectats en anteriors edicions del festival, i que ara es presenten en noves col·leccions temàtiques en la web, sota els noms de A menys de dos metres, A la feina, A casa, Mascotes, Comboi o Fi del Món, entre altres. Amb especial esment com sempre per al més xicotets amb la selecció La Ruteta a Casa.

Aquesta vegada s’acosta a tots els barris i cases que vulguen gaudir d’aquesta selecció de curts, i convida a la reflexió col·lectiva a través de l’audiovisual saltant entre diferents peces.

Un dels lemes del festival sempre ha sigut convertir llocs poc habituals en sales de cinema, per això us convida a crear la vostra pròpia festa del curt en els vostres salons.